2-sits bäddsoffor

En 2-sits bäddsoffa är en av de mest praktiska sofforna som finns. Det för att de knappt tar någon plats och därför passar väldigt bra i många rum. Det kan vara  i tonårsrummet, gästrummet eller i den lilla lägenheten. Hos oss hittar du 2-sits bäddsoffor i alla möjliga varianter, färger och material, så att hitta rätt bäddsoffa är en enkel historia.

Olika bäddsoffor har olika funktionalitet och fälls ut på olika sätt. Den vanligaste varianten bland de 2-sitsiga sofforna är att fälla ut sitsen framåt och på så vis få en säng i samma bredd som sittytan. Andra varianter är att fälla bak ryggstödet och istället få samma längd på sängen som soffan är bred. Ett tredje, mer ovanligt sätt att fälla ut bäddsoffan till säng är att armstöden viks ut och därmed förlänger sittytan så att sängen blir längre.

Av de tre olika typerna av bäddsoffa är den vanligaste bland 2-sitsarna att fälla ut den dubbelvikta sittytan. Det ger en säng som oftast är bred nog för två personer att sova bekvämt i. Den har dock den lilla nackdelen att man måste flytta soffbordet innan man går och lägger sig.

De två andra sätten ger i regel en enkelsäng, men har fördelen att soffbord och övriga möbler kan stå kvar på sin plats. Oavsett vilken typ av 2-sitsig bäddsoffa du söker kan du vara säker på att hitta den hos oss på Soffrea.

Bläddra runt här nedanför eller använd sökfunktionen längst upp till höger. Där kan du sortera efter färg, storlek eller annat som är viktigt i ditt val av bäddsoffa på rea.

Visar 1–20 av 148 resultat

Visar 1–20 av 148 resultat