Rea!

Cane-Line, Sticks 2-sits soffa Teak

21760 kr

Läs mer

Artikelnr: 7953701542944354 Kategorier: ,

Beskrivning

Sticks soffa hämtar sin elegans från formen av naturliga pinnar, vilket ger en unik konstruktion som inte bara replikerar skönheten hos pinnar utan också ger överlägsen komfort och hållbarhet.
Med Sticks-soffan får du inte bara en möbel utan en upplevelse av design och funktion. Soffans unika design speglar naturliga element samtidigt som den erbjuder en bekväm plats att koppla av. Kuddarna till soffan har det innovativa Cane-line QuickDry & Airflow-systemet, som inte bara håller hög komfortnivå utan även främjar optimal luftcirkulation. Det betyder att kuddarna torkar snabbt även efter en regnskur, vilket gör den perfekt för utomhusbruk i alla väderförhållanden.
Upplev den perfekta sammansmältningen av komfort och skönhet med Sticks 2-sits soffa. Oavsett om du väljer att placera den ensam eller kombinera den med andra möbler från Sticks-serien, kommer denna soffa definitivt att bli ett centrum för avkoppling och socialt umgänge utomhus. Skapa en fridfull och stilfull atmosfär med Sticks-soffan och njut av varje stund i ditt utomhusutrymme.
Observera att kuddarna köps till separat.

Ytterligare information

Brand

Cane-Line

Merchant

Hulténs