Rea!

Artwood, Dome 2-sits soffa Story Cream

26167 kr

Läs mer

Artikelnr: 7953700420341169 Kategori:

Beskrivning

Den exklusiva soffan Dome från Artwood Cream är designad för att skapa en inbjudande atmosfär i varje modernt hem. Med sin karakteristiska, rundade och organiska form strålar Dome av både komfort och modern elegans. Denna soffa är det perfekta tillskottet för sällskapsområden i hemmet, där den inte bara ger en bekväm plats att koppla av utan också utstrålar en tidlös skönhet.
Soffans stomme är konstruerad av massiv bok och plywood, vilket ger den både stabilitet och hållbarhet. Sitsen är utrustad med Nozag fjädrar och kallskum för att säkerställa optimal komfort och stöd. Ryggen har elastiska vävband och kallskum, vilket bidrar till soffans övergripande ergonomi.
Klädseln på stommen är fast och ger soffan en strukturerad och snygg yta. De svarta benen kompletterar dess design och ger en stilfull touch till helheten. Soffan kräver ingen montering och är redo att användas direkt efter leverans.
När det gäller kuddarna är de fyllda med silikonfiber och polyeterskum, vilket ger extra mjukhet och stöd. Dessvärre är varken sits- eller ryggdynan vändbara. Trots att soffan inte är tvättbar, är dess eleganta och stilrena utseende en investering som kommer att pryda ditt hem under lång tid framöver.

Ytterligare information

Brand

Artwood

Merchant

Hulténs