Rea!

ANTWERPEN soffa 3-sits Mörkgrå

Det ursprungliga priset var: 10999 kr.Det nuvarande priset är: 7699 kr.

Läs mer

Artikelnr: 8139102109048490 Kategori:

Beskrivning

Antwerpen soffa

ANTWERPEN 3-sits soffa kombinerar elegant design med högsta komfort och är en möbel som verkligen står ut. Den är klädd i ett slående tyg av 100% lin, vilket ger den en både sofistikerad och naturlig känsla. Soffans unika ben i konformad design är tillverkade av vitsåpad ek, vilket tillför en extra touch av elegans och stabilitet.

Soffans stomme är robust konstruerad av furuträ och plywood, vilket säkerställer dess hållbarhet och styrka. Detta kombinerat med en genomtänkt sittkonstruktion bestående av kallskum, zickzackfjädring och resårband ger en exceptionell sittkomfort. Stopparbetet med fjäder och bollfiber bidrar till en mjuk och inbjudande känsla, perfekt för avkoppling och umgänge.

Ryggkuddarna är fyllda med en blandning av fjäder och bollfiber, vilket skapar en behaglig känsla när man lutar sig tillbaka. Dessa kuddar är inte bara bekväma utan också praktiska, då klädseln på både sitt- och ryggkuddar är avtagbar och kan tvättas. Detta gör det enkelt att hålla soffan fräsch och ren.

Designen på ANTWERPEN soffa är en perfekt blandning av modern estetik och 50-talsnostalgi, vilket gör den till en tidlös möbel i alla hem. Med sina generösa mått, höjd 83 cm, bredd 210 cm och djup 90 cm, erbjuder soffan gott om utrymme för avkoppling. Sittens höjd på 49 cm och den fria höjden under möbeln på 19 cm gör den lättillgänglig och passande i olika rumsmiljöer.

Skötselråden för ANTWERPEN är enkla men effektiva, med rekommendationer för regelbunden dammsugning och handtvätt av kuddklädslar vid 30° C, med en krympning på max 5%. Denna kombination av stil, komfort och praktiska egenskaper gör ANTWERPEN till en idealisk möbel för alla som uppskattar kvalitet och design.

 

 

 

ANTWERPEN 3-sits soffa har ett snyggt tyg av 100% lin. Den konformade benen är av vitsåpad ek. Stabil stomme av furuträ och plywood med god sittkomfort tack vare sin fantastiska uppbyggnad av kallskum, zickzackfjädring, resårband samt den sköna stoppningen av fjäder och bollfiber. Ryggkuddarna har stoppning av fjäder och bollfiber som gör dem bekväma att luta sig mot. Klädseln på sitt- och ryggkuddar är avtagbar och tvättbar. En stilfull linnesoffa där modern design möter 50-tals-nostalgi, hela soffan utstrålar lyx och stil. ANTWERPEN har ett tidlöst uttryck som gör den lätt att placera. Du sitter riktigt skönt, ja kanske lite för bekvämt i ANTWERPEN. Det är lätt att bli sittande, men du är värd en lugn stund. Material: Furuträ, plywood, kallskum, fjäder, bollfiber och lin. Storlek: Höjd 83 cm, bredd 210 cm, djup 90 cm, sitthöjd 49 cm. Frihöjd under möbel: 19 cm. Skötselråd: Dammsugning. Klädsel kuddar: handtvätt 30°. Krympning max 5%. Formgivare: Jotex Design Studio.

Ytterligare information

Brand

ANTWERPEN

Merchant

Jotex