Soffa, Valleta 3-sits

9985 kr

Läs mer

Artikelnr: 1945900462669147 Kategori:

Beskrivning

Soffa Valleta

Valletta 3-sits soffa representerar en perfekt blandning av modern stil och bekvämlighet, klädd i ett högkvalitativt sammetstyg med en hållbarhet på 30 000 Martindale. Detta gör soffan inte bara vacker att se på utan också hållbar och motståndskraftig mot slitage, vilket är idealiskt för vardagsbruk. Soffan kommer med fyra prydnadskuddar som kompletterar dess eleganta utseende och ger extra komfort.

Stommen i soffan är tillverkad av robust trä, vilket säkerställer stabilitet och långvarig hållbarhet. Fjädringen i sitsen ger en skön sittkomfort och hjälper till att behålla soffans form över tid. Sittdynorna är fyllda med 25 kg kallskum, vilket bidrar till en fast men ändå bekväm sittposition.

Mått och specifikationer:

Bredd: 217 cm, vilket ger gott om utrymme för avkoppling eller för att umgås med familj och vänner.
Höjd: 80 cm, en idealisk höjd som stödjer en avslappnad sittställning.
Djup: 88 cm, erbjuder tillräckligt med utrymme för att sitta bekvämt.
Sittdjup: 65 cm, vilket ger ett generöst utrymme för att sträcka ut benen.
Sitthöjd: 43 cm, en bekväm höjd för de flesta användare.
Sittbredd: 170 cm, rymlig nog för tre personer.
Höjd på benen: 13,5 cm, vilket ger en elegant och luftig känsla till soffan.
Höjd på armstöd: 76 cm, ger bra stöd och bidrar till soffans moderna utseende.
Sittdynornas tjocklek: 13 cm, garanterar komfort och stöd.
Ryggdynans tjocklek: 18 cm, erbjuder utmärkt ryggstöd.
Valletta 3-sits soffa är en utmärkt investering för alla som värderar både stil och komfort. Dess moderna design och högkvalitativa konstruktion gör den till en central möbel i varje vardagsrum, och dess generösa dimensioner gör den till en idealisk plats för avkoppling och social samvaro.

Valletta 3-sits soffa är en modern soffa i sammetstyg 30 000 Martindale. 4 stycken prydnadskuddar ingår. Stomme av trä med fjädring i sits. 25 kg kallskum i sitsen. Bredd: 217 cm. Höjd: 80 cm. Djup: 88 cm. Sittdjup: 65 cm. Sitthöjd: 43 cm. Sittbredd: 170 cm. Höjd på benen: 13,5 cm. Höjd på armstöd: 76 cm. Sittdynornas tjocklek: 13 cm. Ryggdynans tjocklek: 18 cm.

Ytterligare information

Brand

Venture Home

Merchant

Homeroom