Liberty 3-sits soffa med nitar – Malmö 90 – Grå, Svarta – 2-sits soffor, Soffor

7490 kr

Läs mer

Artikelnr: 6232802141920045 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Soffa Liberty med nitar

Soffa Liberty möbelserie är en perfekt representation av klassisk vintage design, som kombinerar tidlös estetik med modern bekvämlighet. Denna serie utmärker sig genom sitt breda utbud av anpassningsalternativ, som erbjuder över 200 olika tyger och färger. Denna variation möjliggör för kunderna att skapa en unik möbel som speglar deras personliga smak och passar perfekt i deras hemmiljö. Kunden kan välja tygfärgen baserat på var i hemmet möbeln ska placeras, vilket gör att varje köp kan vara en skräddarsydd upplevelse.

Liberty-serien erbjuder ett brett utbud av tyger inklusive chenille, sammet, linnestrukturer och mer traditionella tygval, som ger kunderna möjlighet att välja den perfekta känslan och utseendet för deras utrymme. Detta sortiment säkerställer att varje möbel inte bara kompletterar inredningsstilen utan även uppfyller de praktiska behoven.

Ett av de mest framträdande och stilrena elementen i Liberty-serien är användningen av decorationsnitar längs soffans framsida. Dessa nitar tillför en elegant touch som förstärker den vintagekänsla som serien eftersträvar och ger varje möbel en distinkt och raffinerad look.

Komfort är en central aspekt i Liberty-seriens design, vilket återspeglas i valet av stoppning. En kombination av kallskum och mjuk möbelvadd på toppen ger en optimal balans mellan stöd och mjukhet. Denna noggrant genomtänkta stoppning säkerställer att varje sittplats är djupt bekväm och inbjudande, vilket gör möblerna idealiska för avkopplande och långa stunder i hemmet.

För att komplettera seriens övergripande design har Liberty-serien valt att använda massiva träben. Dessa ben är inte bara en estetiskt tilltalande detalj utan bidrar också till möblernas hållbarhet och stabilitet. De solida träbenen ger en stark grund som garanterar lång livslängd och hållbar användning.

Liberty-serien tar också hänsyn till underhåll och praktisk användning genom att erbjuda avtagbara klädslar på rygg- och sittkuddar. Denna funktion underlättar rengöring och underhåll, vilket gör det enklare för ägarna att hålla sina möbler i bästa skick över tid.

Varje köp från Liberty-serien inkluderar två prydnadskuddar, vilka bidrar till att skapa en komplett och sammanhängande look. Dessa kuddar förhöjer komforten ytterligare och tillför en extra dimension av stil och elegans till möbeln.

Sammanfattningsvis är Liberty möbelserie ett perfekt val för dem som värdesätter klassisk design med modern komfort. Med dess mångsidiga anpassningsmöjligheter, eleganta designelement och högkvalitativa material, erbjuder Liberty-serien möbler som är både vackra och funktionella, perfekta för att skapa en inbjudande och varm atmosfär i varje hem.

 

 

 

Ytterligare information

Brand

Skånska Möbelhuset

Merchant

Trendrum